Cikkek

Mélytorok - Deep Throat

Orális szex: Mélytorok technika

Ezt a módszert csak kevesen alkalmazzák és az orális szexben járatlanoknak nem is ajánlott. A technika lényege abban áll, hogy a nő a hímvesszőt teljes hosszában leengedi a torkán. A férfit ez olyan különleges élményben részesíti, amelyet nem kap meg bárhol, bárkitől.

Az élvezet ilyenkor elsősorban nem fizikai jellegű - mint a hagyományos orális szexben, például az ajkakkal vagy a nyelvvel végzett intenzív ingerléskor-, hanem sokkal inkább vizuális. Többször esett már szó arról, hogy a férfi számára sokkal fontosabb a látvány, mint a nőnek.

Aki szeretné kipróbálni ezt a módszert, az feltétlenül beszélje meg azt előtte a párjával. Nem valószínű majd, hogy bármelyik férfit is győzködni kellene majd arról, hogy kipróbálhassátok ezt a technikát, viszont neki is teljes együttműködéssel kell részt vennie a próbálkozásban. A módszer elsajátítása során a legfőbb nehézséget az automatikusan fellépő öklendezési inger leküzdése jelenti, amely azonban némi gyakorlással gond nélkül leküzdhető és így a technika alkalmazása mindkettőtök számára élvezetet jelenthet. Kezdetben viszonylag fontos a választott pozíció, mert nagyban elősegíti a próbálkozást. Később mindez szinte már lényegtelenné válik.

Első alkalommal úgy tanácsos próbálkozni, hogy a szájüreg és a torok egy egyenes vonalat alkossanak, amihez a nőnek kinyújtott nyakkal hátra kell hajtania a fejét. A könnyebb behatolás érdekében a nyelv hátsó részét is le kell lapítani, ami úgy a legkönnyebb, ha a nő tátott szájjal kevéssel az alsó ajakon túl nyújtja ki a nyelvét. Fontos, hogy a férfi a nő ritmusát kövesse. Csak nagyon lassan és nagyon óvatosan művelhető ez a technika, és ha nem esik jól, azonnal abba kell hagyni. Ne felejtsd el, hogy nem kell mindennek elsőre sikerülnie. Ha viszont bevált a módszer, és mindketten élvezitek, akkor közösen tovább fejleszthetitek a toroktechnikát.

Mivel ez inkább a nők "próbatétele", ezért nagyon lényeges hangsúlyozni, hogy mindenki csak olyasmit tegyen meg a másiknak, amit valóban akar és kíván.

Ez a könyv nem kézikönyv, hiszen a teljesség igénye nélkül íródott. Nem anatómiai szakkönyv és nem dögös macáknak és tökös macsóknak szánt bevállalós-szaftos feladatgyűjtemény. Inkább olyan szembecsukós, érzéki, tapinthatóan erotikus, megindító és izgató, az érzelmeket is érintő, néhol filozofikus tanulmány, amely mindenkit ott és annyira fog meg, ahol csak tud, elsősorban mindenképpen az alsó fertályon.

Forrás: nana.huDeeptroat – mély torok

A következőkben világos, egyszerű instrukciókat szeretnék közölni arról, hogy miképp tudod a párod péniszét teljes hosszában a szádba, torkodba venni. Ezt a technikát angol nyelvterületen a "deepthroat" (mély torok) névvel illetik, és az egyszerűség kedvéért én is így fogok rá hivatkozni.

A pozíció fontos szerepet játszik. Úgy tanácsos elhelyezkedned, hogy a nyakadat kinyújthasd, fejedet kissé hátrabillentve. Ilymódon a szád egyvonalba kerül a torkoddal, lehetővé téve a hímtag becsúszását. Kezdők számára a legjobb pozíció a következő: feküdj a hátadra, partnered pedig feküdjön melléd, hason. Támaszkodj a könyöködre.

A pénisz legyen ALAPOSAN NEDVESÍTETT! Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni! A merev szerszám sokkal könnyebben csúszik a torkodba a nyelved mentén, ha nedves. Amikor elhelyezkedtél, billentsd hátra a fejedet, és nyelved hegyét nyújtsd ki annyira, hogy az alsó ajkadon épphogy egy kicsit túlérjen. Lapítsd le a nyelved hátsó részét, mint amikor az orvos kanállal nyomja le a nyelvedet, hogy a torkodat megvizsgálhassa. A nyelv kinyújtása elősegíti a nyelv hátsó részének a lelapítását. Nyissad tágra a torkodat, mintha ásítanál. Ez némi erőltetést igényel, és cáfolja azt a hiedelmet, miszerint a deepthroat elvégzéséhez el kell lazítani a torokizmokat. A nyelv hátsó részének a leszorítása és a torok kinyitása elnyomja az öklendezési ingert, és nagyobb nyílást teremt a behatolás számára.

Végy egy mély lélegzetet, és lassan csúsztasd be a hímvesszőt a szádba és tovább a nyelved mentén. Amikor úgy érzed, öklendezni fogsz, állj meg és tartsd ott, amíg csak tudod, és csak utána húzd vissza. Ismételd meg ezt a műveletet annyiszor, ahányszor bírod. Így egyre mélyebbre tudod majd bevenni, és a végén már teljes hosszában be fogod tudni, csúsztatni a szádba és a nyelved mentén a torkodba. Egy fontos mozzanat, amire oda kell figyelni, hogy amikor a makk ténylegesen a torkodba ér, esetleg enyhe ellenállást érezhetsz, és ilyenkor egy kicsit erősebb nyomásra van szükség a teljes behatoláshoz. A nyelveddel is segíthetsz a hímvesszőt mélyebbre behúzni: amikor eléred azt a pontot, ahol öklendezni kezdenél, tarts egy pillanatnyi szünetet, majd a hímvessző kivétele nélkül nyújtsd ki még jobban a nyelvedet, és utána húzd vissza a szádba a hímvesszővel együtt.

A kontaktlencse viselői minden bizonnyal emlékeznek az ösztönös pislogási kényszerre, amit az első néhány alkalommal éreztek a lencse feltevésekor, de a türelmes gyakorlás során a művelet roppant egyszerűvé vált. Ugyanez érvényes a deepthroat-ra is! Légy türelmes és gyakorold a technikáját minél gyakrabban!

Miután megtanultad a pénisz teljes hosszát bevenni, elkezdhetsz a haladó technikákkal foglalkozni, amik még több gyönyört fognak okozni. Ezek közül néhány azt fogja lehetővé tenni, hogy a partnered úgy élvezzen el, hogy közben a szerszáma teljes egészében a szádban, a torkodban van. Ha nem szereted a sperma ízét, akkor ez nagyszerű technika a számodra, hiszen a kilövelléskor a makk már bőven túljutott a nyelved hátsó részén levő ízlelőbimbókon. A torokmasszázzsal való ingerlés is lehetséges, ha a pénisz a torkodban van. Ez a technika partnered vad szenvedélyeit korbácsolja fel, amint a torokizmaid a hímvesszőt masszírozzák. Ezt egyszerűen úgy teheted meg, hogy nyelő mozdulatot végzel, miközben a hímvessző teljes egészében a torkodban van. Arra is képes leszel majd, hogy a herezacskóját megnyald ebben a pozícióban.

Összefoglalva: nedvesítés, kinyújtott nyelv, a nyelv hátsó részének lelapítása, torokizmok megfeszítése a torok nyitásához, lassú mozgás és sok türelem. Előnyös, ha a deepthroat tanulása közben a hímvesszőt befogadó személynél van az irányítás, tehát ő határozza meg a behatolás mértékét és ütemét. Miután már nem jelent gondot számodra a szerszám mély bevétele a torokba, passzívabb szerepet is elfogadhatsz, amikor már a partnered határozza meg a mélységet. Erre egy kiváló pozíció az, ha a hátadra fekszel, fejed az ágy szélén kicsit lelóg. A partnered ekkor tetszése szerinti mértékben tud a torkodba hatolni. Ez a pozíció a nyak és a torok remek látványát is lehetővé teszi partnered számára. A deepthroat egyik legizgalmasabb vizuálisaspektusa, hogy partnered figyelheti táguló, kidudorodó nyakadat, torkodat, amint merev szerszámát mélyen becsúsztatja.

Amíg tanulod a deepthroat technikáját, az a legjobb, ha teljesen ellazulsz előtte. Végy egy hosszú, forró fürdőt! Hallgass lágy zenét! Igyál egy pohár bort! Partnered hosszan, érzékien masszírozza végig egész testedet! A lényeg, hogy tedd azt, ami a legjobban ellazít. Minél relaxáltabb vagy a kezdésnél, annál könnyebb lesz megtanulni a deepthroat technikáját.

Bizonyára sokakat érdekelne, hogy milyen érzés a deepthroat a férfi számára. A legtöbb férfi egy kellemesen szoros gyűrűről számol be, a makk alatti rész kerülete mentén, és a legtöbb gyönyör a hímvessző alsó részén koncentrálódik, a makk és a rúd találkozásánál.

Mint korábban is említettem, a nedvesítés roppant fontos. A nyál is megteszi, de vannak olyan síkosítószerek, amik simábbak, egyenletesebbek és tovább tartanak. A legjobb, amit találtam, az Albolene, ami egy make-up leszedő! Teljesen szagtalan és íztelen, és természetesen nem mérgező. A pornófilm-iparban ezt már évek óta használják nedvesítésre. Egy másik trükk, amit a deepthroat-ot művelő sztárok használnak, az, hogy helyi érzéstelenítőt spréznek a nyelvük hátsó részére és a torkukba. A Lidocaine spré a legelterjedtebb, de ezt csak receptre lehet kapni. Lidocaine-t használnak az orvosok is, ha a nyelvet és a torkot el akarják tompítani a gyomor endoszkópos vizsgálatánál. A Lidocaine-t olyan emberek számára is felírják, akiknek súlyos torokfájásuk van, vagy akiknek fekély, seb van a szájukban. Könnyebben beszerezhető, de hasonlóan jól használható szer az Axon, ami torokfájás elleni aerosol.

Remélem, hasznosnak fogod találni ezt a kis útmutatót. Sok sikert!


Forrás: noi-praktikak.comSzalontai Ági mélytorok versenyre hívta ki Alexa DiamondotSzalontai Ági tovább égette magát. Pornóvideó, állítólagos kábítószerhasználat, és a tagadás. Így lehet összefoglalni az ex pornós beköltözése óta eltelt három hetet. Ági most rátett egy lapáttal.

Szalontai Ági élőben mutatta meg milyen is a mélytorok-tecjnikája. Amit egyszer már láttunk a Bár 2.0 kamerái előtt, az pite ahhoz képest, amit a modell a hétvégén az első Erotikus Sörfesztiválon művelt. Egészen véletlenül most is kéznél volt egy banán....Ha pedig banán, akkor Szalonati Ági azonnal késztetést érez arra, hogy azt lenyomja a torkán. Lenyomta, az éppen ott forgató TabuTv stábja előtt, sőt, az ex pornószínésznővel, Alexa Diamonddal is versenyre kelt. A kérdés az volt, kinek jobb ama bizonyos mélytorok-technikája.

-Nem hittem a szememnek - kezdte Alexa Diamond, aki már sokat látott eddigi élete során, de ez minden képzeletét felül múlta.
-Ági úgy nyomta le a húsz centis banánt a torkán, hogy a szeme sem rebbent, ilyet még  esküszöm hogy nem láttam.

A valóságshow szereplő érti a dolgát. Megjelenő pornóvideói alatt úgy tűnik kellő tapasztalatot szerzett, és tökéletesre fejlesztette azt, amivel az urakat a mennyországba juttathatja. Ebben az esetben nem beszélhetünk semmilyen droghasználatról vagy arról, hogy a fekete démon más szer hatása alatt állt volna. Szalontai Ági magánál volt, és nem zavarta a banánnal való erotikus játszadozás sem, mint ahogy az sem, hogy tövig be kellett kapnia a gyümölcsöt a hecc kedvéért. Bekapta, és egyik pillanatról a másikra egy az egyben eltűntette....
Ilyen fogásokkal nehéz lesz tagadni a nyílvánvalót.

Forrás: napiaszonline.hu