Mélytorok-technika

Mélytorok - Deep Throat

Mélytorok-technika - Wikipédia

A mélytorok-technika az orális szex azon formája, amikor a férfi merev hímvesszőjét teljes hosszában a partnere szájába vezeti.

Ez a címe az első 18 éven felülieknek szóló amerikai filmnek. A film főszereplője, Linda Lovelace tette népszerűvé ezt az akrobatikus jellege miatt kevésbé ismert és gyakorolt technikát.

Az elv ugyanaz, mint a kardnyelők esetében, azaz a péniszt egészen a torok végéig, illetve úgy kell a szájba helyezni, hogy a makk túljusson a nyelőcső nyílásán. A dologhoz két nehézségen kell túljutni:

* A száj a nyelőcső folytatása kell hogy legyen. Emiatt a nőnek hanyatt kell feküdnie egy, hogy feje lelógjon az ágy széléről.
* Túl kell jutni az öklendezés reflexén, ami akkor lép fel, amikor a pénisz a torok gégén lévő nyelvcsaphoz ér. Mivel ehhez nem lehet az egyik napról a másikra hozzászokni, a technika elsajátításához igazi edzésre van szükség.


Ez egy valóban látványos technika, mert a péniszt a nő teljes egészében "lenyeli", és a nő szája a férfi medencéjével érintkezik. A módszer a hagyományos technikától csak abban különbözik, hogy az ejakuláció közvetlenül a nyelőcsőbe történik.

Milyen testhelyzetben történjen a felláció?


* A férfi áll, a nő térdel. A nő az erekció szempontjából a legjobb testhelyzetben van így, mivel a véráram ekkor erősebb, mint fekvő helyzetben. Ez a testhelyzet megfelelő a férfi számára, mert érzi irányító szerepét (de ugyanazon oknál fogva kevésbé megfelelő a nő számára). Az egyetlen kényelmetlenség az, hogy az ilyen testhelyzet nem túlságosan látványos a férfinak, mivel csak a nő fejét látja, ami eltakarja a nő száját és a péniszt. Nagyon izgató lehet azonban, amikor a nő egy felöltözött férfin végez fellációt. Az élvezet csúcsa az, amikor a nő látja, hogy partnere letérdel előtte, kikapcsolja övét, lehúzza nadrágján a cipzárt és előveszi már erekcióban levő péniszét. A fellációt ajánlatos innen kezdve egy másik testhelyzetben folytatni.
* A férfi ül, a nő pedig térdel vagy ül a földön. Ez a testhelyzet meglehetősen kedvező, mert a nő teste szabaddá válik a férfi kezei számára.

* A férfi fekszik és lábai a térdnél fogva lelógnak az ágy széléről, a nő pedig a földön térdel. Ez az előző testhelyzetek változata.

* A férfi fekszik, a nő pedig egyik könyökével támaszkodva a férfin fekszik. Ez az egyik klasszikus testhelyzet. Változat: A nő fekhet a férfival szemben, vagy neki háttal. Ez a két testhelyzet hozzáférhetővé teszi a nő testét a férfi simogatásai számára.

Forrás: WikipédiaMindent a mélytorok-technikáról

A mélytorok-technika misztikus és botrányosan buja. A pasik rettentõen élvezik, viszont nagyon kevés nõ ismeri és képes (vagy hajlandó) megcsinálni. Annyira tabu, hogy a deep throat apró részleteit barátnõk is ritkán beszélik meg egymás között.

Nem csak pornó


A pasik már a gondolatra, hogy szerszámukat egy női torokban érezhetik és láthatják, erős izgalmi állapotba kerülnek. Hogy miért is jó ez nekik? A válasz legtöbbször kimerül annyiban, hogy „mert jó”. A cizelláltabb válaszok tartalmazzák a „szoros, gyűrűs érzés” meg a „nagyon-nagyon élvezetes” szókapcsolatokat, illetve sok pasinak vizuálisan is izgató a látvány. A nők viszont ritkán ilyen lelkesek, hiszen a torok irritációja azonnali kellemetlen, öklendező reflexszel párosul.

Napjainkban a mélytorok-technika ismertségét azok a pornószínésznők teremtették meg, akik tövig benyeltek bármilyen méretű merev péniszt, de ugyancsak a pornó termelte ki azokat a felvételeket is, amelyek minden férfinak és nőnek elveszik a kedvét a kísérletezéstől: a nő arcát gyötrelem uralja, és nemcsak hányingerrel, hanem később hányással is küszködik. Ilyenkor eltűnik a szexualitás gyönyöre, pedig a mélytorok-technika, nem meglepő módon, a szexualitás nagykönyvében, a Káma-szútrában is fellelhető: a férfi „lingáját egészen tövig a szájába veszi, és úgy szorítja, mintha el akarná nyelni”.

A nőknek, főleg a kezdeti időszakban, nem élvezetes a deep throat, általában azért csinálják mégis (vagy legalábbis próbálkoznak vele), mert a legendák szerint csak az igazán érzéki nők képesek erre, és a pasik kifejezetten imádják a buja szeretőket.

Gyakorlat teszi a mestert


Aki nem kedveli az orális szexet, ne kísérletezzen a mélytorok-technikával, még akkor sem, ha azzal kábítják, hogy így az ejakuláció ízét nem fogja érezni. Ez nem az a műfaj, hogy „összeszorítom a fogam, és előbb-utóbb túl leszek rajta” – ez ugye fizikai képtelenség. Ügyes, óvatos és kitartó próbálkozással a test automatikus reflexeit kell legyőzni. A deep throathoz nélkülözhetetlen a feszes nyak és a gátlástalanság. Szinte kizárt, hogy bárki a születésekor adottságként kapná a mélytorok-technika képességét, viszont ugyanúgy meg lehet tanulni, mint a gépírást vagy a kontaktlencse feltételét.

A technika elsajátítása során az alábbi három szempontra különösen figyelned kell:

• Nedvesség


A súrlódást már fizikaórán tanították, igaz, nem ezzel a célzattal. Viszont nem kell hozzá óriási élettapasztalat, hogy tudd, lucskos helyen könnyebben csúsznak a testek, és ez igaz a merev testrészekre is. A hímtag nyalogatása, szopogatása nemcsak élvezetet okoz a pasinak, hanem remek előjátéka is a mély toroknak.

• Pozíció


Találd meg azt a pozíciót, ahol a szád egy vonalba kerül a torkoddal. Nyújtott nyakkal, kissé hátrabillent vagy felemelt fejjel egyenesebb útja van a pénisznek, de ne csak függőleges irányba gondolkodj, hanem akár vízszintesbe is, ahogy neked kényelmes. (Igen, legelőször a saját testedet kell megismerned.)

• Technika


A merev hímvesszőt csúsztasd végig a nyelveden. Mélyebbre tudod engedni a szádban, ha a nyelvedet kinyújtod és ezzel a hátsó részét lelapítod. Emlékszel, hogy az orvos hogyan nyomja le a nyelvedet a kanállal, hogy megnézze a torkodat, ugyanígy kellene most is tartanod. Érdemes kísérletezni: szinte milliméterről milliméterre tűnik el a pasid szerszáma a szádban. Nyisd tágra a torkodat, mintha ásítanál, ez a feszesség fog „alagutat” alkotni.

Gyakorlat (t)eszi a mestert...


A nyelv leszorítása és a torok „kitárása” nagyobb nyílást teremt a merev pénisznek és csökkenti az öklendezési ingert. Ez utóbbit a mély levegővételek is csökkentik, illetve segítenek oldani a görcsösséged. A nyelveddel addig húzd a szádba a hímvesszőt, amíg nem érzed kellemetlennek, ne ijedj meg, hanem tartsd ott, amíg tudod, és csak azután húzd vissza. Ne siess! Nyújtsd ki még jobban a nyelved, és a pénisszel együtt húzd vissza. Ne kapkodj, lassan csináld és ismételgesd, ahányszor csak képes vagy rá.

Saját magadnak kell mind a határokat, mind a határok átlépését kontrollálnod. Az biztos, hogy a pasik nem szoktak panaszkodni ilyen kísérletek során, és azért sem kapsz reklamációt, hogy milyen sokáig elbíbelődsz a péniszével. A torokmasszázs már a haladó technika, amikor a makk már a torkodban van, és te nyelő mozdulatokkal ingerled a pasid szerszámát.


Te diktálod az ütemet


A tanulás szakaszában mindig a nő irányít, hiszen ő érzi a határokat, ő érzi, hogy mi az, amit lehet, és mi az, ami még csekély mértékben kellemetlen a számára. Ha nincs sürgetés és kényszer, akkor egész idő alatt meg tudja őrizni nyitottságát és lazaságát. Ha profin megy a deep throat, akkor választhatod a passzívabb szerepet is, de csak akkor, ha ez a fajta kiszolgáltatottság nem okoz feszültséget és görcsösséget.

Egyes vélemények szerint a testfelépítéstől, testsajátosságoktól is függ, hogy a nő képes-e megcsinálni a mélytorok-technikát. Talán a legegyszerűbb lazán venni, kísérletezni és próbálkozni, mindig csak annyival tovább jutni, amennyi még érdekes és izgalmas mindkét fél számára. Persze az sem katasztrófa, ha nem tudod (vagy nem akarod) megcsinálni a mélytorok-technikát, viszont szenvedélyesen űzöd az orális szexet. A pasid számára is sokkal fontosabb, hogy lássa, mennyire élvezed kényeztetni.


Forrás: nlcafe.huMélytorok-technikaA mélytorok-technika az orális szex azon fajtája, amikor a pénisz egészen a torok mélyére hatol, és a hímvessző olyan erős szorításnak van kitéve, amit a normál orális szex során nem kap meg a férfi.

A mélytorok-technika elsajátítása - akár az összes többi extrém fogás - időt, kitartást és sok-sok gyakorlást igényel. A mélytorok-technika lényege, hogy a száj és a torok egy vonalba kerüljön, vagyis, hogy a pénisz - netán dildó vagy egyéb tárgy (pornófilmekben szinte mindent lenyelnek a szereplők) - egyenes úton haladhasson a torok irányába. Ezt könnyen elérhetjük, ha az ágyon fekve az ágy széléről enyhén lelógatjuk a fejünket, míg partnerünk fölénk térdel.

Kísérletezhetünk más pozitúrákkal is - például a 69-es -, a lényeg, hogy a nyak hátrabillentett állapotban legyen. Nyelvünket kicsit toljuk előre - ahogy azt torokvizsgálat közben is tesszük -, hogy a nyelv hátulsó része minél jobban letapadjon, utat engedve így a hímvesszőnek. Mielőtt nekilátnánk a kísérletezgetésnek, elengedhetetlen, hogy a hímvessző - illetőleg a száj - nagyon (nagyon) nedves legyen. Ezt elérhetjük valamilyen folyadékkal vagy síkosító használatával. A lényeg, hogy kiszáradt állapotban meg se próbáljuk a műveletet.

Lassan a testtel!


A mélytorok technika következő lépéseként igyekezzünk minél jobban kifeszíteni a torkunkat, valahogy úgy, mint azt a reggeli ásítás során tesszük. A torok kifeszítése első ízben nem épp kellemes, de némi gyakorlással megszokható. Fogjuk meg partnerünk merev szerszámát - első ízben semmiképp ne engedjük át neki az irányítást - és óvatosan toljuk torkunk felé. (A nyelv mindvégig maradjon lefeszítve, a torok pedig kitágítva). Próbáljuk meg minél lejjebb nyomni a hímvesszőt, de amint ránktör az öklendezés, és úgy érezzük, hogy nem bírjuk tovább, azonnal húzzuk ki szánkból, pihenjünk, és próbálkozzunk később. Ne adjuk fel az első kudarc után, senki nem született a pénisznyelés képességével.

Aki próbálta már az anális szexet, bizonyára emlékszik a popsiizom azon reflexszerű görcsére, amikor a pénisz hatására sokkszerűen megfeszül, és csak nehezen képes újra ellazulni, hogy beengedje a látogatót. Nincs ez másképp a torok esetében sem, mihelyt valami a torok felé közelít, a számtalan idegvégződésnek köszönhetően a garat automatikus összehúzódással reagál, és lehetetlenné válik a behatolás. A kitartás pontosan ahhoz szükséges, hogy ezt a reflexet elnyomjuk, és kellőképp ellazítsuk torokszerekezetünket. Ne ijedjünk meg, de előfordul, hogy hónapokat vesz igénybe, míg teljesen ellazultan tudjuk befogadni kedvesünk férfiasságát.

Amikor a pénisz eléri a torok mélységét, előfordulhat, hogy úgy érezzük, a hímvessző akadályba ütközött, és nem megy tovább. Ilyenkor egy kicsit erőteljesebben irányítsuk a mélybe a hímvesszőt. Ezt a pár lépést érdemes nagyon alaposan begyakorolni, és addig próbálgatni, amíg meg nem szoktuk a különleges érzést. A pornóban gyakran alkalmaznak érzéstelenítő szereket, amik a torok ellazulását szolgálják, de csakis receptre kaphatók. Házilag azonban semmiképp ne nyúljunk érzéstelenítőkhöz, elengedhetetlen, hogy legalább köszönőviszonyba kerüljünk az érzéssel, nehogy az ijedtség, egy rossz levegővétel vagy félrenyelés, észrevétlen sérülés miatt baj legyen. Állítólag a jégkocka szopogatása is kellőképp lehűti az idegvégződéseket, és könnyebbé válik a mélytorkozás.

A megfelelő légzéstechnika elsajátítása is nagy szerepet játszik a kivitelezés sikerességében. Igyekezzünk a légzést az orron keresztül megoldani, és semmiképp ne próbálozzunk vele szájon át, bár a Deep Throat főszereplőnője állítása szerint a szájon át való légzést látta praktikusnak, mikor a hímvessző épp kifele halad a torokból. Ha nátha, allergia vagy egyéb zavar pillanatnyilag eltorlaszolja az orrot, halaszuk el a pénisznyelést más napokra, amikor nem áll fenn a fulladás veszélye.

Egy kis ráadás


A mélytorok-technika nem merül ki a fent leírtakban, a pénisz izgatását tovább fokozhatjuk. Amikor például a hímvessző mélyen bennünk van, próbáljuk a nyelés mozzanatát imitálni, ennek hatására ugyanis a torokizmok a pénisz törzsére tapadnak a férfi nem kis örömére. Minél gyakoribb időközönként nyelünk, annál izgatóbbá válik a torokmaszázs. A bevállalósabbak még azt is megengedik, hogy a partner a torokba élvezzen, amiből - ízlelőbimbók hiányában - semmit nem fogunk észrevenni. A hangszálak rezegtetése ugyancsak kellemes vibrálást okoz a férfi számára, így amikor parnterünk mélyen bennünk van, próbáljunk meg hangot kiadni magunkból, épp csak annyira, hogy megrezegjenek a hangszálak.

Forrás: tabu.origo.hu